Oppashuis Jodocus

Tarieven

Beschikbaarheid

Oppashuis Jodocus is maandag, dinsdag en donderdag geopend. De openingstijden verschillen per kind en zullen van te voren in het inschrijfformulier worden vastgelegd.

Ook in de vakantie is uw kind van harte welkom, met uitzondering van officiële feestdagen en Cristina haar eigen vakantie. Cristina haar vakantie bestaat doorgaans uit vier weken in de zomer en twee weken met kerst en oud & nieuw. Dit alles wordt ruimschoots van te voren gecorrespondeerd.

Voor zowel vaste als flexibele opvang geldt er een minimale afname van vijf uur per week. Minstens een week van te voren dient u door te geven op welke dagdelen/uren uw kind bij ons komt spelen. Bij ziekte of te laat doorgeven van afwezigheid geldt binnen de eerste week een doorbetalingsverplichting. Na de eerste week vervalt deze. Vakanties dienen twee weken van te voren doorgegeven te worden.

Tarieven

Het uurtarief bedraagt vanaf januari 2018: €5,45,- (inclusief: broodmaaltijd, drinken, fruit, tussendoortjes, knutselmateriaal en presentje bij verjaardagen en sinterklaas) Dit is exclusief: luiers, zuigelingenvoeding en speciaal dieetvoeding.

Het is mogelijk om Gastouder Cristina haar diensten particulier af te nemen of via een gastouderbureau.